- Details
- Hans
- Trailroutes
- 2212
Ik loop al jaren in dit gebied en moest onlangs een training van 20 kilometer doen. Om eens op andere paden te lopen dan ik normaal doe heb ik op afstandmeten gewoon wat paden links en richts geklikt en kwam zo op deze route uit.
- Details
- Super User
- Recepten
- 4446
Ingrediënten
1 aubergine, in blokjes
1 teen knoflook, geperst
1 blikje tomatenpuree (70 g)
2 eetlepels olijfolie
1/2 theelepel kaneel
1 eetlepel verse koriander, in reepjes
- Details
- Hans
- Joomla
- 1329
This is the tenth year the JoomlaDays is organized here in the Netherlands and for me it's the third time I'll be there.The date for this year is april 11 and 12 2015 and these JoomlaDays are for Joomla starters as well for experienced Joomla users. Hundreds of Joomla users will be present at the Woudschoten in Zeist to share knowledge, experiences and to networking. Two days full with Joomla by and for the community.
This year it's the tenth edition of the JoomlaDays and extra festive. It's the perfect opportunity to keep up with the latest developments and to broaden your network. Do you also want to visit the Joomladays? Je can find information and tickets at www.joomladagen.nl
- Details
- Super User
- Hoofdgerechten
- 4462
Ingrediënten
1 zakje rucola
1 rijpe avocado
1 tomaat
100 g zalmfilet
1 eetlepels kappertjes
3 eetlepels mayonaise
40 g geraspte pittige kaas (bv. gruyere)
2 eetlepels citroensap
- Details
- Hans
- Recepten
- 3359
Dit is een sate marinade met iets meer een eigen smaak, zelf heb ik hem op dit moment één keer gemaakt maar bij de volgende saté ga ik hem weer gebruiken.
Recept 2 personen
- 600 gram varkenshaas
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- gemberwortel, ongeveer 2 cm
- 5 eetlepels ketjap manis,
- 1 eetlepel gembersiroop
- 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olie
Snij de varkenshaas in flinke dobbelstenen. Snij dan de sjalotjes, knoflook en de geschilde gemberwortel superfijn en doe deze in een kom. Voeg vervolgens de ketjap, gembersiroop, gemalen koriander, komijn en citroensap toe. Meng allemaal goed en leg dan de stukken varkenshaas in de marinade.
Laat het vlees in de koelkast minimaal een halve dag marineren, de avond ervoor bereiden werkt prima! Schep het vlees wel af en toe om.
Leg een uur voordat je de spiesje wil maken wat houten sateprikkers in koud water, of gebruik metalen spiesjes. Rijg de stokjes met de varkenshaas terwijl de barbecue heet wordt. Vergeet de stokjes niet regelmatig te keren. Afhankelijk van de warmte zullen de stokjes sate in tien tot vijftien minuten gaar zijn.
Deze vleesstokjes smaken prima met een pindasaus, maar ook een ketjapsausje van een kleingesneden sjalot en knoflook, vier eetlepels ketjap manis, twee theelepels bruine suiker, twee klein gesneden rawits en een eetlepel citroensap.
De knoflook en gember kunnen eventueel ook met de knoflookpers gedaan worden.
Misschien vind je één van de andere recepten ook lekker
- Details
- Super User
- Hoofdgerechten
- 4405
Bereidingstijd: ca. 60 minuten. Ca. 4 personen
Ingrediënten
2 uien
2 teentjes knoflook
2 groentebouillonblokjes
2 el boter
300 g risittorijst
300 ml droge witte wijn
1 rode paprika
1 gele paprika
1 courgette
4 tomaten
1 takje salie
3 el olijfolie
75 g parmezaan
125 g mascarpone
- Details
- Hans
- Algemeen
- 2056
Over the past 10 years, Joomla! has evolved naturally as a solution with guidance from the many wonderful volunteers and contributors. While this has worked for us so far, in order for us to remain relevant we need to start looking outside of our volunteer groups for direction. Namely, we need to start thinking about our end users - their needs, wants, and how they actually use the CMS in their day to day.
To kick off this process, we are rebooting the currently inactive Joomla! UX Team. This team is underneath the Production Leadership Team, and our first project will have major influence in how Joomla! 4 looks and functions from an end-user standpoint.
To make this happen, we need volunteers! Particularly those who have experience in one or more of the following:
- Enterprise UX (this is a big one!)
- User research & user testing
- UX Strategy
- UI Design
- International accessibility standards
- Interaction Design
If you have experience in those areas, please fill out the form at the following link: https://docs.google.com/forms/d/1UmVcxxPgdigW0Yj4yBIJTYE3f1nGj3MZvEvDqZZW6M0/viewform
- Details
- Super User
- Hoofdgerechten
- 3840
Hans
Ingrediënten
85 g boter
4 teentjes knoflook
400 g uien
2 liter groentebouillon
2 el verse tijmblaadjes
700 g knolselderij, geschild en in blokjes
15-20 g gedroogde paddenstoelen
Read more: Knolselderijsoep met tijm en gedroogde paddenstoelen
- Details
- Super User
- Hoofdgerechten
- 4511
Een heerlijke groentetaart met kaas, oftewel met courgette en camembert! Misschien niet de eerste combinatie waar aan je denkt maar het is wel heerlijk! Bij het oorspronkelijk recept maak je ook het deeg, heb je hier niet zo veel zin in dan kan je bijvoorbeeld filotdeeg of bladerdeeg gebruiken.
Ingrediënten
deeg
- 225 g bloem
- 115 g koude boter, in blokjes
- 165 ml crème fraîche
Vulling
- 2-3 courgettes
- 60 ml olijfolie
- 3 eieren
- 180 ml slagroom
- 60 g achterham
- 1 camembert (à 225 g)
- Details
- Super User
- Hoofdgerechten
- 3828
Een heerlijk recept met pompoen en ook makkelijk te maken. Zelf heb ik wel wat maizena gebruikt om het vocht te binden.
Ingrediënten (3-4 personen)
- 850 g flespompoen
- 250 g chorizo (in plakjes)
- 2 rode uien (in kwarten)
- 2 tl paprikapoeder
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 1 blikje tomaten-puree (70 g)
- 1 potje gegrilde rode paprika's (295 g, in stukjes gesneden)
- 500 g krieltjes (gehalveerd)
- 350 ml kippenbouillon (heet)
- 150 ml witte port
- 1 blik linzen (400 g, uitgelekt)
- 1 bakje platte peterselie (20 g, grofgesneden)