Af en toe kom je wat tegen waar je niet direct wat mee kan maar wel interessant is. Hieronder staat een verzameling van dit soort dingen, wellicht dat ik er ooit nog naar kijk.

Maildiensten voor eigen domein

Tutanova

Hieronder staan een aantal referrallinks opgesomt, iets waar we beide beter van kunnen worden mocht je interesse hebben in één van deze producten/services.

NordVPN

Als je via deze link een abonnement afsluit bij NordVPN dan krijgen we allebei é...

Inmiddels ben ik twee maanden aan het herstellen van mijn blessure onder mijn linkervoet. De afgelopen maand is er elke week een naald in de ontstoken pees geplaatst en is daar stroom op gezet voor een versnelling van het herstel. Inmiddels kan ik klachtenvrij wandelen, langere afstanden is nog niet helemaal lekker. Die 11 kilometer wandelen vor...

Dit recept kwamen we tegen in een oud tijdschrift en wilden we wel proberen voordat we het tijdschrift weg zouden gooien. Het werd een (naar mijn smaak) zoet resultaat, zoals het hier staat wordt er al minder vermouth gebruikt. Maar eerlijk is eerlijk, het was lekker!

...

Als je aan hardlopen doet dan kan het voorkomen dat je een keertje geblesseerd raakt en heb je pech dan gebeurt het vaker. Persoonlijk vind ik het bij mij wel meevallen qua blessures maar toch kan ik ze niet ontwijken.

Mijn laatste "aanwinst" is een voetblessure, onder de voetboog tegen de hak aan. Deze is ontstaan tijdens een heuvelt...

Voor de Waypointchallenge lagen er ook een twaalftal waypoints bij Leudal en zo doende kwamen we voor het eerst in dit gebied terecht. We waren positief verrast, het is echt een prachtige gebied met iets hoogteverschil, een beekje en beversporen bijvoorbeeld.

...

Oude kooktijdschriften in huis hebben is altijd handig. Bij het opruimen ging Dafne al deze tijdschriften door en vond dit recept. We hebben het ietsje eigen gemaakt door de toevoeging van chorizo en wat meer spinazie.

...

Bavette van de barbeque met linzen en korianderdressing

Dit recept waren we direct fan van nadat we deze voor het eerste gemaakt hadden! Het zal het marineren zijn wat ik bij bavette nog niet eerder gedaan had. Dit recept is geschreven voor gebruik op de barbeque (ik heb zelf een kamado) met indirecte hitte. De gewenste kerntemperatuur is 52-56 °C afhankelijk van hoe medium (of gaar) je bavette wilt...

Wil je graag weten of je website downtime heeft? Dan kan je één van de onderstaande services gebruiken.

Je krijgt dan een berichtje als je website om welke reden dan ook niet te bereiken is, best handig! En verder kan je vaak nog andere handigheidjes instellen.

...

Een nieuw jaar, met nieuwe uitdagingen. In 2020 werd in eerste instantie al mijn uitdagingen geannuleerd maar daarna kwamen er nieuwe zoals de Great Virtual Run Across Tennessee en de Waypoint Challenge. Op dit moment doen Dafne en ik ...