hardlopen_Vandaag, zondag 1 maart, gingen we met de hardloopvereniging de warnsborncrossroute hardlopen. Dit omdat onze loopgroep volgende week de warnsborncross organiseerd. Het was wel even lekker hardlopen deze zondagochtend. Het was zelfs zo lekker dat ik onderweg mijn jasje uit heb gedaan omdat ik het gewoon te warm kreeg in een simpel loopshirtje met dun jasje, de zon deed haar werk goed!

De eerste ronde hebben we langzaamaan gedaan gemiddeld hebben we ongeveer 9,5 km/uur gelopen. Dus ik vond het niet zo erg dat er vlak na het begin van de tweede ronde het tempo vooraan opgeschroefd werd. En die heuvel halverwege de ronde is natuurlijk met 12 km/uur een stuk pittiger te doen dan wanneer je het, niet verkeerd bedoeld, het rustig aan doet. Cool Maar na die pittige heuvel was het wel zover dat ik eeen beetje moe begon te worden. Dus z'n ramp was het niet toen we bij het parkeerterrein richting de auto's gingen in plaats van het laatste stukje van de route te lopen. Er was goed voor ons gezorgd want na de training was er thee, koffie of chocolademelk beschikbaar en een plakje cake van een jarige.

Volgende week is dus de warnsborncross, de tweede keer dat we gaan helpen. Ik hoop dat het weer net zo goed zal worden als het vanochtend was want dan zullen er zeker goede tijden gelopen worden en bovendien zullen er lekker veel hardlopers komen.

No thoughts on “warnsborncross 2009 - de training”