Als je aan hardlopen doet dan kan het voorkomen dat je een keertje geblesseerd raakt en heb je pech dan gebeurt het vaker. Persoonlijk vind ik het bij mij wel meevallen qua blessures maar toch kan ik ze niet ontwijken.

Mijn laatste "aanwinst" is een voetblessure, onder de voetboog tegen de hak aan. Deze is ontstaan tijdens een heuveltraining maar het gekke is dat ik er toen nog geen last van had. Het werd pas erg tijdens een langzame vlakke training, toen dacht ik vlak voor het einde al dat dit een niet fijn gevoel was. En het werd erger.

Na een week ben ik naar een inloopuur van mijn fysio gegaan voor een eerste diagnose. Jammergenoeg was er volgens haar niet echt iets aan te doen behalve mijn voet in gips gieten. Gewoon zoveel mogelijk ontzien en als het na drie weken nog niet beter is kan ik weer contact opnemen.

Morgen is het dan drie weken geleden, later deze week ga ik zeker even bellen voor een afspraak. In de tussentijd is het alleen maar fietsen wat ik kan doen, en zelfs dat voelt soms niet zo lekker.

No thoughts on “Blessures - een nieuw plekje”