Zoeken

Over deze recepten

Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. 😊

Ingrediënten

  • 100 g sperciebonen
  • 1 bakje kers-, cherrytomaatjes (a 250 g)
  • 1 zakje minibolletjes mozzarella (a 125 g)
  • 1 afbakstokbrood
  • 1 zak gemengde sla (ong. 100 g)
  • 3 eetlepels basilicumdressing (of naar smaak)

Bereiden

Sperziebonen schoonmaken en in ongeveer 8 min. beetgaar koken. Afspoelen en laten uitlekken.

Halveer de tomaten, laat de mozzarella's uitlekken en halveer deze.

Stokbrood in oven volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Sla over vier borden verdelen. Boontjes erop rangschikken. Tomaten en mozzarella erop leggen. Met dressing besprenkelen. Salade met stokbrood serveren.