Gegrilde tilapia met mieschotel

Ingrediëntentilapia-mie

2 tilapiafilets
2 eetlepels teriyaki-marinade
1 prei
1/2 rode peper
125g chinese mie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje peen julienne
1 eetlepel zoete ketjap

Bereiding

Halveer de tilapiafilets en besprenkel deze met marinade, laat ze dan ca. 10 minuten rusten. Maak de prei schoon en snij deze in lange dunne reepjes. Snijdt de peper in reepjes. Bereidt de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit in een wok 2 eetlepels olie en roerbak de prei, peper en wortel voor ongeveer 4 minuten. Wrijf dan de tilapia in met de rest van de olie en bestrooi deze naar smaak met zout en peper. Bak de tilapia in een grillpan in ongeveer 4 minuten gaar, halverwege omkeren. Meng in een wok de mie met de groente en breng dit op smaak met ketjap, peper en zout.