Mijn privéblog vooral over trailrunning, recepten en Joomla

neeja
Jij, ik, wij, SP. Dat is de leus van de socialistische partij. Het is weer campagnetijd en de politieke partijen willen onze aandacht weer. Natuurlijk staan ze regelmatig in het centrum voorbijgangers aan te spreken of bij manifestaties, maar blijkbaar brengen ze ook folders rond.

Zo kreeg ik een folder van de socialistische partij in mijn brievenbus, dit ondanks mijn NEE/JA-sticker die ik op mijn brievenbus heb. Ongeadresseerde reclamedrukwerk, daar schaar ik zelf deze folder onder want het is duidelijk geen huis-aan-huis-blad. Blijkbaar vindt de socialistische partij dat hun folder hier niet onder valt of dat de gemeentestemmingen boven mijn wens dat ik geen reclame ontvangen staan.

Natuurlijk heb ik al een klacht ingediend op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het is nog te vroeg een reactie terug te krijgen. Overigens is het niet alleen hier dat de socialistische partij zich hier niet aan de regels houdt want op reclamecode.nl is ook een nieuwsbericht uit 2007 hierover te vinden. Ook heb ik is er door een lid van de socialistische partij die bij mijn sportvereniging zit al een keer reclamemail verstuurd naar alle emailadressen die in de ledenlijst vermeld stonden.{jcomments on}

No thoughts on “Jij ik wij SP”