Hieronder staan een aantal referrallinks opgesomt, iets waar we beide beter van kunnen worden mocht je interesse hebben in één van deze producten/services. Er zit geen addertje onder het gras, we worden er samen beter van.

NordVPN

Als je via deze link een abonnement afsluit bij NordVPN dan krijgen we allebei één maand extra!

This is the tenth year the JoomlaDays is organized here in the Netherlands and for me it's the third time I'll be there.The date for this year is april 11 and 12 2015 and these JoomlaDays are for Joomla starters as well for experienced Joomla users. Hundreds of Joomla users will be present at the Woudschoten in Zeist to share knowledge, experiences and to networking. Two days full with Joomla by and for the community.

This year it's the tenth edition of the JoomlaDays and extra festive. It's the perfect opportunity to keep up with the latest developments and to broaden your network. Do you also want to visit the Joomladays? Je can find information and tickets at www.joomladagen.nl

Dit is een prachtige route. Je start vanaf station Cuijk en loopt via een kleine omweg naar station Nijmegen. Het enige wat jammer is dat een redelijk stuk in het begin en het einde wel verhard is, noodzakelijk kwaam zeg maar. Maar zodra je onverhard loopt is het ook genieten.

Dit is een sate marinade met iets meer een eigen smaak, zelf heb ik hem op dit moment één keer gemaakt maar bij de volgende saté ga ik hem weer gebruiken.

Recept 2 personen

  • 600 gram varkenshaas
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • gemberwortel, ongeveer 2 cm
  • 5 eetlepels ketjap manis,
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
  • 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olie

Snij de varkenshaas in flinke dobbelstenen. Snij dan de sjalotjes, knoflook en de geschilde gemberwortel superfijn en doe deze in een kom. Voeg vervolgens de ketjap, gembersiroop, gemalen koriander, komijn en citroensap toe. Meng allemaal goed en leg dan de stukken varkenshaas in de marinade.

Laat het vlees in de koelkast minimaal een halve dag marineren, de avond ervoor bereiden werkt prima! Schep het vlees wel af en toe om.

Leg een uur voordat je de spiesje wil maken wat houten sateprikkers in koud water, of gebruik metalen spiesjes. Rijg de stokjes met de varkenshaas terwijl de barbecue heet wordt. Vergeet de stokjes niet regelmatig te keren. Afhankelijk van de warmte zullen de stokjes sate in tien tot vijftien minuten gaar zijn.

Deze vleesstokjes smaken prima met een pindasaus, maar ook een ketjapsausje van een kleingesneden sjalot en knoflook, vier eetlepels ketjap manis, twee theelepels bruine suiker, twee klein gesneden rawits en een eetlepel citroensap.

De knoflook en gember kunnen eventueel ook met de knoflookpers gedaan worden.

Misschien vind je één van de andere recepten ook lekker

Om toch eens ergens anders te trainen heb ik online een route gezocht en kwam zo bij Loenen uit. Dit is een iets aangepaste versie want we mochten ietsje korter trainen dus hebben we er 20 kilometer van gemaakt.

Over the past 10 years, Joomla! has evolved naturally as a solution with guidance from the many wonderful volunteers and contributors. While this has worked for us so far, in order for us to remain relevant we need to start looking outside of our volunteer groups for direction. Namely, we need to start thinking about our end users - their needs, wants, and how they actually use the CMS in their day to day.

To kick off this process, we are rebooting the currently inactive Joomla! UX Team. This team is underneath the Production Leadership Team, and our first project will have major influence in how Joomla! 4 looks and functions from an end-user standpoint.

To make this happen, we need volunteers! Particularly those who have experience in one or more of the following:

  • Enterprise UX (this is a big one!)
  • User research & user testing
  • UX Strategy
  • UI Design
  • International accessibility standards
  • Interaction Design

If you have experience in those areas, please fill out the form at the following link: https://docs.google.com/forms/d/1UmVcxxPgdigW0Yj4yBIJTYE3f1nGj3MZvEvDqZZW6M0/viewform

De MST DIeren - Arnhem trail is heel snel een klassieker geworden. Vooral omdat we vanuit huis de trein pakken naar Dieren en dan naar huis kunnen trailen, lekker makkelijk en snel thuis na het hardlopen!

Een heerlijke groentetaart met kaas, oftewel met courgette en camembert! Misschien niet de eerste combinatie waar aan je denkt maar het is wel heerlijk! Bij het oorspronkelijk recept maak je ook het deeg, heb je hier niet zo veel zin in dan kan je bijvoorbeeld filotdeeg of bladerdeeg gebruiken.

Ingrediënten

deeg

  • 225 g bloem
  • 115 g koude boter, in blokjes
  • 165 ml crème fraîche

Vulling

  • 2-3 courgettes
  • 60 ml olijfolie
  • 3 eieren
  • 180 ml slagroom
  • 60 g achterham
  • 1 camembert (à 225 g)

Ik loop al jaren in dit gebied en moest onlangs een training van 20 kilometer doen. Om eens op andere paden te lopen dan ik normaal doe heb ik op afstandmeten gewoon wat paden links en richts geklikt en kwam zo op deze route uit.

Het recept kan nog naar smaak afgemaakt worden, iets pittiger? Hans

Ingrediënten

1 aubergine, in blokjes
1 teen knoflook, geperst
1 blikje tomatenpuree (70 g)
2 eetlepels olijfolie
1/2 theelepel kaneel
1 eetlepel verse koriander, in reepjes