Ingrediënten (6 personen)
1 komkommer
4 tomaten
1/2 rode paprika, in in stukjes
1 sjalotje, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
1/2 ciabatta, in tien plakjes gesneden
1 eetlepel balsamico-azijn
4 eetlepels olijfolie
zout en witte peper
Bereiding
Pureer de komkommer, tomaten, paprika, sjalot, en de knoflook in een keukenmachine. Verwijder de korsten van twee sneetjes ciabata en verkruimel het boven het groentemengsel. Voeg de azijn en drie eetlepels olie toe en pureer het nogmaals kort. Breng het op smaak met peper en zout.
Zet de gazpacho voor ongeveer een uur in de koelkast om het goed koud te laten worden. Rooster de sneetjes ciabata bruin en besprenkel ze met olie.
Zoeken
Over deze recepten
Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. ????
Gazpacho
- Details
- Recepten
- 6538