Ingrediënten (2 personen)
2 tilapiafilets
1 avocado
1 tomaat
1/4 deel kleine witte kool
1/2 rode ui
1 tl chilipoeder
1 tl komijnpoeder
2 tortilla's
peper en zout
Mojitodressing
3 el limoensap
2 el olijfolie
2 tl suiker
handvol verse munt
peper en zout
Bereiding
Maak een mengsel van de chili-, knoflook-, komijnpoeder, zout en de olijfolie. Marineer de tilapiafilet hier mee en laat deze minstens 30 minuten intrekken. Snij of kneus de munt en zet deze apart. Knijp de limoenen uit boven een bakje en voeg de ingrediënten voor de dressing er aan toe. Voeg naar smaak peper en zout toe en ze het bakje in de koelkast.
Snijd de witte kool in dunne reepjes en snipper de rode ui. Doe deze bij elkaar en giet 3/4 van de dressing er bij. Snij de tomaat en avocado in kleine blokjes. Doe wat olie in een pan en bak de vis totdat hij gaar is en net niet uitelkaar valt. Leg deze op een bord en trek hem met een vork in grove stukken uitelkaar. Vouw de tortilla in kleine, hoge bakjes en schep daar de wittekoolsalade in, leg daarop de vis en de tomaten- en avocadoblokjes. Verdeel het laatste deel van de mojitodressing hierover.