Ingrediënten (2 personen)
2 lenteuitjes
2 el olie
250 gr gnocchi
250 kipfilet
75 ml slagroom
200 gr roomkaas
1 tl kruiden
3 el droge witte wijn
zout en peper
Bereiding
Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in stukken. Verhit dan de olie in een grote pan. Bak hierin al roerend de ongekookte gnocchi voor ongeveer 4-5 minuten. Snij intussen de kalkoefilet in stukjes.
Haal de gnocchi hierna uit de pan en voeg nog wat olie toe en bak dan de kalkoenfilet in 4-5 minuten gaar. Voeg dan de stukjes lenteui toe en bak ze kort mee. Breng dit op smaak met peper en zout. Blus het dan af met de wijn en voeg daarna 120 ml water en de slagroom toe. Breng dit aan de kook en roer dan de roomkaas en de kruiden toe. Wanneer de roomkaas gesmolten is kan je de gnocchi toevoegen en opwarmen. Breng op smaak met peper en zout.