Zoeken

Over deze recepten

Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. ????

Zelf mosterd maken? Het is in ieder geval wel erg makkelijk! Let op, we hebben het zelf nog niet geproefd omdat hij nu op smaak aan het komen is. Hans

Ingrediënten

100 g mos...

Op onze vakantie hebben we dit drankje ontdekt, hij kan wat sterk zijn maar als hij vers gemaakt is dan smaakt hij goed! Hans

Ingrediënten

20 cl rum (of wodka)
20 cl ci...

Zelf een kruidenmengsel maken is niet altijd veel werk!

Ingredienten
1 eetlepel gemalen komijn
1,5 tl k...

Linzen, we hebben het tot nu toe nooit gegeten maar we zijn na het proberen van dit recept meteen verkocht.

Ingrediënten (4 personen)

200 g groene linzen
ca. 750 g hokkaido-pompoen
1 ui
2 teentjes knoflook
4-5 takjes m...

Misome is familie van de paksoi en kan rauw gegeten worden in een salade of bv. gebruikt worden bij het roerbakken. Hans

Ingrediënten (2 personen)

400 g misome
1 ui
100 g blauwschimmelkaas
3 gedroogde tomaat...

Dit recept is natuurlijk het lekkerst met verse basilicum!! Hans

Ingrediënten (4 personen)

2 grote aubergines
650 g rijpe tomaten, gepeld en fijngehakt
1 tl fijne kristalsuiker
1 bol mozzarella
2 ui

Parmigiana, hier in huis hebben we liefhebbers! Hans

Ingrediënten

1 grote aubergine
2 courgettes
450 ml gekruide tomatensaus (met basilicum)
2 tenen knoflook
2 bollen buffelmozzarella, in dunne plakjes<...

Een snelle hartige taart met witlof. Makkelijk en lekker!Hans

Ingrediënten

150 gram winterpostelein, goed gewassen en gedroogd in een slacentrifuge of theedoek
150 gram kastanjechampignons
150 gram oesterzwammen<...

Een snelle hartige taart met witlof. Makkelijk en lekker!Hans

Ingrediënten

2 el olijfolie
5 plakjes deeg voor hartige taart (pak 450 g diepvries), ontdooid
500 g aardappelen, geschild
600 g witlof
1 ui,...