Zoeken
Over deze recepten
Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. ????
- Details
- Recepten
- 4062
Tijm en honing
Ris de blaadjes van 6 takjes tijm (of neem 1 eetlepel gedroogde tijm) en vermeng dit met 2 eetlepels vloeibare honing, 1 eetlepel mosterd en 100 ml verse sinaasappelsap.
Past goed bij: kip, lamsvlees, karbonade
Yogh...
- Details
- Hoofdgerechten
- 4043
Dit recept hebben we op vakantie in Italië geprobeerd en toevallig zagen we thuis daarna in een kooktijdschrift er een recept van staan. Heerlijk!
- Details
- Hoofdgerechten
- 4452
Na de eerste keer proberen was dit eigenlijk al ons favoriete recept qua pastasaus, heerlijk die paprikasaus! Je blijft opscheppen...
No thoughts on “Pasta met pittige paprikasaus en geitenkaas”
- Details
- Hoofdgerechten
- 4551
Ingrediënten (4 personen)
2 kippenborsten met huid (met bot ca. 600g, alternatief 400g kipfilet)
250 g couscous
200 g Griekse yoghurt
1 kleine komkommer
1 stukje gember (ca. 20g)
No thoughts on “Honingkip met gember-tzatziki”
- Details
- Recepten
- 4201
- Details
- Hoofdgerechten
- 5156
Ingrediënten (4 personen)
- 1 el wittewijnazijn
- 1 rode ui
- 1 el sesamzaad
- 2 el honing
- 4 el zonnebloemolie
- 7 el japanse soyasaus
- 200 gram peultjes
- 250 gram eiernoodles
- 400 gram zalmfilet
- 400 gr...
- Details
- Hoofdgerechten
- 4016
Soms heb je trek in wat anders dan de gewone gekookte aardappel, dan ka...
- Details
- Recepten
- 4302
Ingrediënten (4 personen)
60 gram boter
2 sjalotjes
1 envelope saffraan
2 eetlepels fijne Dijonmosterd
...
- Details
- Recepten
- 3855
- Details
- Recepten
- 4231
Misschien dat niet iedereen het weet maar de meeste kruiden kan je goed invriezen. Hoe je dit doet? Pluk, was en droog de kruiden en doe ze daarna ongesneden in een diepvrieszak. Het voordeel van ingevroren kruiden is dat je ze kan verpulveren zodat je ze niet fijn hoeft te snijden. De mees...