Zoeken

Over deze recepten

Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. 😊

Ingrediënten (vier personen)

  • 2 zalmfilets (a 600 g)
  • 1 citroen
  • 1 zakje Italiaanse kruidenmix (20 g)
  • 3 tenen knoflook, geperst
  • 200 ml crème fraîche
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 500 g sjalotten, (biologisch...

Ingrediënten

  • 100 g sperciebonen
  • 1 bakje kers-, cherrytomaatjes (a 250 g)
  • 1 zakje minibolletjes mozzarella (a 125 g)
  • 1 afbakstokbrood
  • 1 zak gemengde sla (ong. 100 g)
  • 3 eetlepels basilicumdressing (of naar smaak)

B...

Een snel en makkelijk gerecht met vis.

Ingrediënten

  • 2 tilapiafilets
  • 25 g pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • ½ eetlepelgedroogde italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 6 trostomaten
  • verse basilicum
  • 1 ...

Zelf ben ik wel wat fan van de oosterse keuken zoals wij die hier in Nederland kennen. Dit recept past dus wel bij mij.

Ingrediënten

  • 2 tilapiafilets
  • 2 eetlepels teriyaki-marinade
  • 1 prei
  • 1/2 rode peper
  • 125g chinese mie
  • 3 e...

Ingrediënten (twee personen)

  • 2 pomodori tomaten
  • 100 g monchou
  • ong. 12 olijven zonder pit
  • 2 tilapiafilets á 150g (kabeljauw kan ook)
  • 1 eetlepel gesnipperde verse Italiaanse kruiden

Bereiding

Verwarm...

Ingrediënten voor twee personen
5 vleestomaten
1/2 komkommer
1 dl groentebouillon
60 g vermicelli
zout
klein bosje peterselie
100 g tomatenpuree
versgemalen peper

Ingrediënten voor twee personen (ruim)

  • 150 g half-om-halfgehakt
  • 2 eetlepels gemalen kokos
  • 1 zakje gehaktkruiden (15 g)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 300 g gesneden prei
  • 500 ml vleesbouillon...

Ingrediënten

  • 500 gram zeer dun gesneden ossenhaas
  • 200 gram gemengde sla
  • pijnboompitten
  • mosterddressing
  • kerstomaatjes
  • 4 blaadjes basilicum

Bereidingswijze

Was de sla en laat hem goed drogen, maak de moste...