Zoeken

Over deze recepten

Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. ­čśŐ

Blij waren we met dit recept. Ineens hadden we in de gaten dat je canneloni ook makkelijk met verse lasagnevellen kan maken!

Ingredi├źnten (4 personen)

500 gram prei

1 pak lasagnebladen (AH, 6 bladen)

1 eetlepel zonnebloemolie

12 p...

Ingredi├źnten (6 personen)
1 komkommer
4 tomaten
1/2 rode paprika, in in stukjes
1 sjalotje, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
1/2 ciabatta, in tien plakjes gesneden

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 2 eetlepels olie
  • 1/2 chilipeper
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel vers geraspte/gesneden gember
  • 1 ui
  • 500 g wortelen
  • 1 theelepel komijn
  • 500 ml kokosmelk
  • 500 ml kippenbouillon (t...

Ingredi├źnten

  • 450 g bloem
  • 120 g pompoen
  • 7 el suiker
  • 1 el bakpoeder
  • 6 el koude boter
  • 1 ei
  • 1┬Ż el volle room
  • 2┬Ż el melk
  • ┬Ż tl zout
  • ┬Ż gemalen kaneel
  • ┬Ż tl gemalen noo...

omgekeerde taartEen heerlijke variatie op de welbekende appeltaart. Wij waren verrast door het gebr...

Ingredi├źnten (4 personen)

1 el olijfolie

3 sjalotjes

1 teentje knoflook

200 groene olijven zonder pit

1 tuinkruiden bouillonblokje

1 el basilicum paste

250 g mascarpone

100 ml sherry

Bereiding

bruschetta-met-serrano-appelmoes

appelmoesAppelmoes kost natuurlijk niks in de supermarkt maar zelfgemaakte appelmoes smaakt natuurlijk zov...

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 225 gram aardappelschijfjes
  • 1/2 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 eetlepel verse, fijngesneden dille
  • 2 stukken zalmfilet
  • 2 preien, in ringen gesneden.
  • 1 kleine rode ui...

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 4 plakken diepvriesbladerdeeg
  • 350 gram mini-romatomaten (of cherrietomaatjes)
  • 5 takjes thijm
  • 1 el paneermeel
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 2 el melk
  • olijfolie
  • peper en zou...