Mijn privéblog vooral over trailrunning, recepten en Joomla

Mijn trainingschema voor de Berenloop is alweer bijna klaar en twee weken voor de wedstrijd mag ik nog een 3½ uur duurloop doen. In plaats van een saaie route over asfalt hadden Dafne en ik gekoze...

Sinds kort is er een trail route gemaakt die gaat van station Dieren over de Posbank naar station Arnhem. Met een aardige afstand van ongeveer 28 kilometer is dit niet een route die de meeste mense...

Een marinade van een gerecht bestaat uit een aantal basisingrediënten die met elkaar samenwerken om tot een mooi eindresultaat te komen.

ZUUR

Om vlees lekker mals te maken is er ...

Heb je een plakje citroen nodig? Snij dan de citroen doormidden en snij het plakje er van af. Zet nu de twee helften weer tegen elkaar aan en houdt deze tegenelkaar door een stuk (aluminiu)folie om...

Met de introductie van de Joomla 3.7.x serie zijn er een aantal interessante functies gebracht waaronder Aangepaste Velden, verbeteringen in de meertaligheid en een Administrator menubeheer. De hui...

Als ik een quiche maak dan is deze vaak nog wat vochtig, dit recept ging in één keer goed en smaakte zo goed! Maar ik ben dan ook een grote prosciuttofan!

Voorbereiding 20 minuten en onge...

Ik vind pompoen lekker en zeker pompoensoep is heerlijk! Langzaamaan heb ik wat verschillende recepten van soep (die niet allemaal een succes waren en dus niet allemaal op deze website staan). Dit ...

Sinds kort hebben wij een slowcooker en dit recept kwam ik online tegen. Het is van Kayotic (website inmiddels offline) en het is verdomd lekker! Wij gaan dit nog wel een keertje maken en dan het r...

Deze quiche heb ik inmiddels al zo vaak gemaakt.. Heerlijk die groene asperges in combinatie met prosciutto uit de oven. Geniet er van!

...

Van onze vakanties wil ik nog wel eens onderweg een kort verslag online plaatsen, maar de hele wereld hoeft niet te weten wanneer wij op vakantie zijn of onze verhalen hierover te lezen. Wanne...

Dit is een marinade met iets meer een eigen smaak, zelf heb ik hem op dit moment één keer gemaakt maar bij de volgende saté ga ik hem weer gebruiken.

Recept 2 personen

  • 600...

Ook dit jaar was ik weer aanwezig op de Joomla!Dagen, die op vrijdag 15 april begon met de Pizza, Bugs & Fun (PBF of

Joomla
2845